Vi har laget gavekalender! Hver måned i 2018 trekker vi en eller flere vinnere blant månedens kunder i nettbutikken. Se månedens kalendergave nedenfor.

Månedens vinnere får tilsendt en bokashi- eller dyrkerelatert hilsen fra oss. Gavene i bokashikalenderen skal være nyttige, inspirerende og relevante for deg som lager jord med bokashi kjøkkenkompost. (Se eksempler fra inneværende og tidligere måneder nedenfor.) Nyt gaven selv, eller gi den bort til noen du vet vil ha glede av den.

Noen av gavene henter vi fra egen nettbutikk, andre fra butikker eller prosjekter vi liker og/eller samarbeider med. Alle som bestiller noe – hva som helst – i nettbutikken den aktuelle måneden, er med i trekningen.

Månedens gave i kalenderen lanseres i starten av hver måned – her på Bokashibloggen, i Bokashi nyhetsbrev og på Facebook-siden vår. Trekningen gjøres i starten av måneden etter. Alle vinnere får beskjed på e-post og gratuleres ved fornavn her på denne siden.

Med alle gode ønsker for 2018!

/bokashinorge.no

JANUAR : BOK & FRØ

  • Boken Rett fra jorda. Håndbok i selvforsyning
  • Økologiske ruccola-frø fra solhatt.no

Månedens kalendergaver i januar 2018 er bok og frø! Én heldig bokashikunde får tilsendt boken Rett fra jorda. Håndbok i selvforsyning + 2 pakker økologiske ruccola-frø fra solhatt.no i begynnelsen av februar.  I tillegg får to kunder til hver sin 3-pk med økologiske ruccola-frø.

Så dem nå! Ruccola kan du så på vinteren, i kald og frossen jord, så får du spiseklar ruccola tidligere enn vanlig til våren.

LES MER OM Å VINTERSÅ
Så frø på vinteren

LES MER OM BOKEN RETT FRA JORDA
Rett fra jorda. Håndbok i selvforsyning
(Utdrag fra boken)

LYKKE TIL!

FEBRUAR : (KOMMER)