Vi er bokashinorge.no

To kjøkkenhager, tre gründere og millioner av mikrober på en halvøy i Oslo-fjorden.

Bokashinorge holder til på Nesodden – en halvøy i Oslofjorden, rett utenfor Oslo. Her lager vi bokashistrø, og pakker enda mer strø og bokashibøtter som kommer fra EU. Nettbutikken er åpen. Velkommen!

Bokashistrøet vi selger på bokashinorge.no er laget på hvetekli etter en velprøvet oppskrift som benyttes over hele Norden. For å sikre at vi alltid har bokashistrø å tilby, selv i perioder med ekstra mye pågang, tar vi inn bokashistrø fra en europeisk strøprodusent. Flere av våre nordiske bokashipartnere benytter samme leverandør, og vi er trygge på at de leverer topp kvalitet bokashi. Det er viktig for oss å alltid kunne levere bokashistrø når du går tom, derfor sørger vi for best mulig leveransesikkerhet.

Følg oss på Facebook og Instagram (@bokashinorge). Vi deler egne og andres bokashierfaringer,  lese-, dyrke- og bokashitips, bilder og blogger fra bokashilivet – på kjøkkenet og i kjøkkenhagen.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss.

Andreas Capjon

Andreas Capjon

bokashimaker, styreleder

info@bokashinorge.no
Mobil: 928 05 167

Andreas er også heltidsansatt bybonde på Losæter i Bjørvika i Oslo. Der dyrker han byen både med og uten bokashi.

Anette Hjerde

Anette Hjerde

bokashimaker, kommunikasjon

info@bokashinorge.no
Mobil: 416 83 082

Anette dyrker bokashifortellinger. Hun driver bokashihagen og bloggen og kommunikasjon i alle kanaler. Forfatter av bokashiboken.

Foto: Linda Cartridge

Sonja Lubiana

Sonja Lubiana

bokashimaker, økonomi

info@bokashinorge.no
Mobil: 977 43 975

Sonja sørger for bokashi til folket! Hun holder i pakking og frakt, økonomi og forhandlere. Hun er også mekler for Konfliktrådet.

Firmaadresse

bokashinorge.no
Kavringstrandveien 7
1450 Nesoddtangen

Bokashi nyhetsbrev

Bokashi nyhetsbrev er bokashibloggen på e-post og litt til: erfaringer, inspirasjon og tips til den som lager jord med bokashi.

Av og til blir det  bokashitilbud til abonnentene også.

Meld deg på nyhetsbrev