Vi har dessverre noe lenger leveringstid enn normalt pga mange bestillinger. 

Hvor lenge må en bøtte stå til gjæring? Og hvor lenge KAN den stå? Må den stå innendørs?

To uker bør den fulle bokashibøtta stå til fermentering/gjæring, og i disse ukene må den stå i romtemperatur innendørs.

Etter to uker er bokashien klar til å komme i kontakt med jord, for å omdannes til jord. Men passer det ikke å tømme bokashien i jorden, eller blande den med jord i en kasse (en jordfabrikk) akkurat da, kan den stå i inntil et år uten å bli dårlig. Etter de to første ukene trenger den ikke stå innendørs lenger heller. Det gjør ingenting om det blir minusgrader. Bare pass på at det ikke bli for vått i bøtta: Da kan det begynne å lukte. (Det er fuktigheten som lukter, ikke bokashien, så om du kjenner lukt, er det bare å fjerne overskuddsvæsken.) Har du kranbøtte, bør du tappe ut bokashivæske et par ganger i uken – også når bøtta står til gjæring.