BOKASHI TIL JUL? Frem til og med 16. desember har vi julekampanje på bokashi startkit, og på startkit med valgfri bok: Bokashiboken eller Balkongbønder. Gi bort en frodig vår til jul!

Ønsker du deg bokashi-kompost til jul? Eller kjenner du noen som gjør det? Nå har vi kampanjepriser i nettbutikken på bokashi startkit med boken Bokashi. Kjøkkenkompost for alle eller boken Balkongbønder. Tilbudet omfatter også bokashi startkit uten bok.

Kampanjen varer til og med 16. desember 2018. Dette er også bestillingsfristen for julen 2018: Bestill bokashi innen utgangen av 16. desember for å få pakken før jul! 

BOKASHI JULEKAMPANJE 2018

No products found which match your selection.

Om boken Balkongbønder

Bli balkongbonde! Bybonden i Oslo har skrevet bok om å dyrke mat på balkongen – eller i plantekasser og krukker på terrassen og i kjøkkenhagen. Les om hvordan du får kretsløpet jord–bord–jord til å fungere på liten plass, og om all maten du kan dyrke på små vekstplasser i næringsrik jord.

Boken Balkongbønder (2018) følger bybondens arbeid på balkongjordet året rundt. Lær å bygge kombinerte bokashi-jordfabrikker-sittekasser-plantekasser til balkongen, terrassen eller bakgården og få tips til smarte samplantinger og lure ferietriks – uansett hvor du bor. I boken møter du også seks andre by-dyrkere og får bli med hjem på balkongene deres.

Les utdrag fra boken
LAGE JORD PÅ LITEN PLASS
PLANLEGGING AV BALKONGJORDET

Bokashiboken

Bokashi. Kjøkkenkompost for alle er en håndbok om bokashi på kjøkkenet og i kjøkkenhagen, og en samling inspirerende bokashi-historier. Lær å lage jordfabrikk, få nyttige bokashitips i hverdagen og les hvordan du sikrer deg mot lukt. Boken handler om å lage jord med bokashi kjøkkenkompost, om mikroorganismene og jordlivet, og om hvordan du bruker kompostjorden og dyrker med bokashi i hverdagen.

SE BILDER OG LES UTDRAG

Hva er bokashi-kompost?

Bokashi kjøkkenkompost er lettvint og rask omdanning av matavfall til næringsrik jord ved hjelp av to lufttette bøtter og et bokashistrø med naturlige mikroorganismer. I bøttene fermenteres matavfallet. Fermenteringen forhindrer vond lukt og forråtnelse i bøtta, og gjør at omdanningen til jord går svært raskt etterpå når det fermenterte matavfallet kommer i kontakt med jord. Omdanningen i jord tar bare noen uker under optimale forhold.

Bokashi tar liten plass og passer like fint i leilighet i byen som i hus med hage.

Les mer om bokashi
KOM I GANG MED BOKASHI
BOKASHI FOR BEGYNNERE
BOKASHI VINTERTIPS