Møt oss på Hagemessen 2018

Går det trått med snøsmelting og krokus der du bor i år? Sats på årets sikreste vårtegn: Hagemessen. Den kommer til Lillestrøm 20.–22. april, uten værforbehold. Det gjør vi også.

Stand E04-10: Her er vi

bokashinorge.no på hagemessen 2017

Hagemessen holder hus i Norges Varemesse på Lillestrøm tre dager 20.–22. april. Bokashistanden 2018 blir å finne i hall E. Vi liker å rime for å huske standnummeret vårt «E04-10: her er vi».  Sånn, ja. Det hjelper.

Standen kommer til å se ut omtrent som på bildet fra i fjor. Det gjør i grunnen vi også. Knapt et år eldre, lett gjenkjennelige og like blide.

Vi gleder oss skikkelig! Til å møte nye og gamle bokashi-entusiaster, til å vise frem bokashijord og nye produkter, til å holde bokashiforedrag fra scenen; og til å vasse rundt på messe og  småprate med andre hageglade utstillere som har spennende ting i hyllene. Hagemesse er hagefest! Tre dager til ende.

Nye produkter. Messepriser

Vi kommer til å ha med oss bokashikit og strø, og boken «Bokashi. Kjøkkenkompost for alle» . Bybonden/Andreas’ splitter nye bok «Balkongbønder» – om å lage jord og dyrke på liten plass rakk ikke Hagemessen 2018, dessverre. Boken er i trykken. Det blir lansering i nettbutikken snaaaaart etter messen.

MEN vi har to andre knallfine boknyheter med oss på Hagemesse, se nedenfor.

Probiotisk vaskemiddel: Wipe & Clean

Og så kommer vi helt sikkert til å ha med oss det probiotiske vaskemiddelet Wipe & Clean, som vi har lansert i året som er gått siden sist messe. Probiotiske vaskemidler er ikke anti-bakterielle: de fjerner ikke alle bakterier – for noen av dem er nyttige! Probiotiske vaskemidler erstatter de uønskede bakteriene du vasker bort, med nyttige mikroorganismer som fortsetter å bekjempe negative bakterier lenge etter at du har lagt bort vaskekluten. I Wipe & Clean er det bokashimikrober som skaper den probiotiske effekten.

LES MER
Om probiotiske vaskemidler og Wipe & Clean
TEST: Vi vasker drivhustunnelen med Wipe & Clean

Kom og prøv det! Vi tar med oss et speil vi kan flekke til, og så kan du teste og lukte på Wipe & Clean, vaske speilet og få med deg produktet hjem til messepris om du vil.

Inspirasjon fra Sverige: Sara Bäckmos bøker

Siste nytt fra nettbutikken! Dagen før hagemessen åpner slipper vi hageblogger Sara Bäckmos hagebøker – Skillnadens trädgård. Et ekologiskt trädgårdsskafferi & Skillnadens skörd. Mat från trädgården året om – i nettbutikken. Vi tar med oss en god bunke Sara-bøker på messa!

På stand E04-10 kan du kikke og bla i dem – og få bøkene med deg fraktfritt hjem for 279,- per bok.

LES MER … om bøkene, om Nordens største influencer innen hage og bokashi, om hvorfor vi tilbyr svenske hagebøker i bokashibutikken – og les utdrag fra boken Skillnadens Skörd:
SVENSK HAGE-INSPIRASJON I BOKASHIBUTIKKEN

Messepriser

MESSEPRIS PÅ BOKASHI-KIT Hagelagsrabatt til alle! Medlemmer i Hageselskapet får alltid 100,- i rabatt på bokashi-kit i nettbutikken. På messen utvider vi rabatten til en generell messerabatt på kit. Alle bokashi-kit på messen selges med 100,- i rabatt. Dessuten slipper du jo fraktkost, naturligvis: på alle produkter.

MESSEPRIS PÅ BOKASHI-STRØ | 1 kg bokashistrø vil koste 139,- på Hagemessen 2018. Prisen i nettbutikken er 149,- + frakt. 

MESSEPRIS PÅ WIPE & CLEAN 2 liter bag-in-box Wipe & Clean koster kr. 179 + frakt i nettbutikken. På hagemessen får du den til 159,- (og null frakt).

Vinn bok – hver messedag

Alle som svinger innom standen vår og legger igjen fornavn og e-postadresse i solhatten, er med i trekningen om en av bøkene vi har på stand: Hver dag lodder vi ut enten bokashiboken eller en av Sara Bäckmos bøker om å dyrke og lage mat fra hagen.

Du trenger ikke kjøpe noe hos oss for å være med i trekningen! Putt en lapp med navn og e-post i hatten, så er du med. Lapp og penn får du hos oss: E04-10.

Vi trekker én vinner hver dag: en bok om dagen er bra for hagen!

Bokashi-foredrag på hagemessen

Også i år er vi så heldige å få holde bokashi-foredrag fra scenen på Hagemessen:

«Lær å lage jord med bokashi kjøkkenkompost»
Fredag 15:30
Lørdag 15:30
Søndag 15:30

Det blir bokashi basics: Hva er bokashi-kompost? Hvordan gjør man på kjøkkenet? Hvilke ulike løsninger finnes når fermentert bokashi skal blandes med jord? Hva kan gå galt? Hva er de vanligste nybegynnerfeilene?

Vi kommer også med tips til hvordan du kan bruke kompostjorden du lager med bokashi, og hva er de beste bokashi vinter-tipsene?

Velkommen!