Vi er bokashinorge.no

Sissel Rosenfeld

Daglig leder
sissel@bokashinorge.no
Tlf:915 65 656

Sissel er Sivilmarkedsfører, kommer fra gård med planter og dyr og er en stødig småbedriftsleder. Sissel har ledet og eiet den største av Norges mindre og uavhengige osteprodusenter gjennom flere år: Den blinde Ku.

Nå sitter hun ved rattet i Bokashi Norge. Hun har oversikten og detaljkunnskapen, samarbeider med forhandlere og andre bokashipartnere.

Maria Berg Hestad

Innholdsredaktør og bokashiekspert
maria@bokashinorge.no

Maria dyrker bokashihagen, skriver på bokashibloggen, poster bilder og tips på Bokashi Norges Facebook og Instagram (@bokashinorge.no), og hun svarer på bokashispørsmålene i dine på e-post og i sosiale kanaler. Fra oktober 2020 ligger bokashihagen i Molde.

Maria driver også hagebloggen Det grønne skafferi, med tilhørende sosiale kanaler.

Stina Johnson

Reklamasjoner eller spørsmål om pakken din? 
Spør Stina på: kundeservice@bokashinorge.no

Stina har vært Bokashi Norges backoffice siden 2017. Hun trekker i trådene mellom nettbutikken, adressen din, pakke-teamet og fraktselskapet. Og løser knuter på tråden med lynraske fingre.

Stina håndterer bokashi-bestillinger og reklamasjoner, snuser opp pakker på avveie, eller svarer på alt du måtte lure på om pakken du har bestilt eller fått.

Nettbutikken vår er åpen. Velkommen!

Bokashistrøet vi selger på bokashinorge.no er laget på hvetekli etter en velprøvet oppskrift som benyttes over hele Norden. Strøet vi selger, produseres i Nederland, direkte hos den sertifiserte EM-produsenten Agriton. Flere av våre nordiske bokashipartnere benytter samme leverandør, og vi er trygge på at de leverer topp kvalitet bokashi. Det er viktig for oss å alltid kunne levere bokashistrø når du går tom, derfor sørger vi for best mulig leveransesikkerhet.

Bokashibøttene i nettbutikken kommer fra EU og lages i 100 % resirkulert plast.

Følg oss på Facebook og Instagram (@bokashinorge). Vi deler egne og andres bokashierfaringer,  lese-, dyrke- og bokashitips, bilder og blogger fra bokashilivet – på kjøkkenet og i kjøkkenhagen.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss.

Firmaadresse

Bokashi Norge
Kavringstrandveien 7
1452 Nesoddtangen

Org.nr: 923 456 570

Styre og eiere

To kjøkkenhager, tre gründere og millioner av mikrober på en halvøy i Oslo-fjorden.

Bokashinorge startet på Nesodden – en halvøy i Oslofjorden, rett utenfor Oslo. Herfra begynte tre hageglade gründere å dyrke med og fortelle om bokashi i 2015, og startet bokashi nettbutikken i september det året. Sonja, Andreas og Anette er Bokashi Norges gründere og eiere, og utgjør selskapets styre.

Sonja Lubiana

Sonja Lubiana

Gründer og eier av Bokashi Norge. Fra august 2020 jobber Sonja som Daglig leder av miljøorganisasjonen Miljøagentene.

Andreas Capjon

Andreas Capjon

Gründer og eier av Bokashi Norge. Andreas er også daglig leder av selskapet U.REIST, som fra 2020 eies av Felleskjøpet.

Anette Hjerde

Anette Hjerde

Gründer og eier av Bokashi Norge. Fra oktober 2020 jobber Anette til daglig som Kommunikasjonssjef i Språkrådet.

Bokashi nyhetsbrev

Bokashi nyhetsbrev er bokashibloggen på e-post og litt til: erfaringer, inspirasjon og tips til den som lager jord med bokashi.

Av og til blir det  bokashitilbud til abonnentene også.

Meld deg på nyhetsbrev