Nye takter i bokashinorge.no

og nye dansepartnere

Vi øker antall sendedager per uke fra nettbutikken, og har fått nye forhandlere. Mer bokashi til folket – fortere! Møt dem som gjør det mulig.

Men(nesker) at work

Da vi startet bokashinorge.no, pakket vi bokashi på gjesterommet og i garasjen, så i soverommet og i stuen og oppover trappene og gjennom gangene – våre egne ganger og garasjer, og de hos mamma. Bokashi var vel ikke helt voksen, men måtte ut. Det er gjerne sånn det er. Vi trengte en partner.

Siden august 2016 har Remontér AS på Nesodden vært vår faste bokashipartner på lagerhold, pakking og distribusjon/ forsendelse.

Remontér er en vekst og attføringsbedrift hvor det jobber mennesker som trenger en trygg og tilrettelagt arbeidsplass på fast basis eller variert arbeidstrening på veien tilbake til det ordinære arbeidslivet.

For bokashinorge.no er de bare de beste folka! Remontér står for mestring, vekst og glede i visjonen sin – sånn er det å jobbe med dem i praksis også. Tusen takk!

Nye (og bedre!) leveringsbetingelser

Frem til mai 2017 sendte vi ut bokashi bare én gang per uke. Fra mai 2017 dobler vi og sender ut bokashi hver tirsdag og torsdag: Bestiller du bokashi i nettbutikken innen klokken 12:00 mandag formiddag, sender vi bokashien din neste ettermiddag. Bestiller du innen klokken 12:00 onsdag, sender vi den på torsdag. Frakttider varierer med hvor i landet du bor.

Bestillinger som kommer inn mandag ettermiddag, sendes altså påfølgende torsdag. Bestiller du på onsdag ettermiddag i nettbutikken, sender vi bokashien din påfølgende tirsdag.

Takk til folka på Remontér som gjør det mulig!

1 kg bokashistrø og bokashiboken kommer i postkassen de fleste steder i landet, alle andre bokashipakker sendes til et utleveringssted nær deg – du får sporingsnummer på mail og mottar hentemelding på sms som før.

Nye forhandlere. «Hente selv» avvikles

Ekte vare på Sagene i Oslo og Råvarene i Bergen har vært glade bokashiforhandlere en god stund. Våren 2017 har vi fått flere fine forhandlere på butikklisten: Gårdsbutikken Fat & Fe på Fevang (Sandefjord) og Røtter-butikkene – på Frogner og St. Haugen i Oslo og på Nesodden (alle fra lørdag 6. mai) – selger nå bokashi! Kontaktinfo og adresser finner du her.

Samtidig med at Røtter på Tangen senter på Nesodden blir forhandler, avvikler vi også «Hente selv, Nesodden» som fraktalternativ i nettbutikken. Takk til alle som har tatt turen til Tangensvingen 16 for å hente bokashi! Det har vært inspirerende og trivelig å møte dere alle sammen. Sees på Tangen!

Kommer bokashi i butikk her jeg bor?

Vår misjon er “Bokashi til folket!”. bokashinorge.no sender bokashi til hele landet gjennom nettbutikken, til fraktpriser som kun dekker  reell kost. Bokashinorge.no tjener ikke, og skal ikke tjene, penger på frakt.

Nå tester vi også ut en forsiktig, organisk vekst på forhandlersiden; vi ønsker å høste noen erfaringer før vi eventuelt satser større på dette. Foreløpig planlegger vi ikke store utvidelser av forhandlernettverket.


Foto, Remonter: Mariane Stensby
Foto, Fat og Fe: Marit Junge
Foto, Røtter: facebook.com/RoetterSthanshaugen