Vi spurte på Facebook om vi burde ta inn hageblogger og bokashientusiast Sara Bäckmos bøker om å dyrke selv og lage mat fra hagen, i nettbutikken. Og dere svarte: Jaaaaa! Så da gjorde vi det. 

Nå er bøkene kommet!

Sara Bäckmo er Nordens største «influencer» på feltet hage og bokashi, med hageblogg (norsk + svensk), hagebøker, en rekke foredrag og kurs, egen YouTube-kanal og ukentlig podcast i samarbeid med Johannes Wätterbäck/ Farbror Grön.

Bloggen Saras kjøkkenhage finnes også på norsk og kan følges på Facebook.

Saras kjøkkenhage

Skillnadens trädgård. Et ekologiskt trädgårdsskafferi

Anmeldelser (svensk)
Drömgården (hageblogg)
Boktipset: Skillnadens trädgård

Dagens bok (litteraturstoff og bokanmeldelser på nett)
Jordnära passion: Skillnadens trädgård

– På tre år skal jeg bygge en kjøkkenhage som gjør oss selvforsynt med grønnsaker fra juni til desember! sa Sara Bäckmo til sin mann en aprildag i 2011. Hun hadde en igjengrodd tomt og 38 tonn dårlig anleggsjord på gårdsplassen.

Sara nådde målet. Og mer til. I dag har hun fire barn og en over 450 kvm stor økologisk kjøkkenhage hvor hun dyrker alt familien trenger av grønnsaker mesteparten av året. Og jobb: Sara driver hageblogg på to språk og er i sosiale medier på fire språk og i enda flere kanaler.

Les om hvordan forvandlingen gikk til, få dyrketipsene, lær teknikkene og kjenn på inspirasjonen og hagegleden. Boken byr også på noen favorittoppskrifter og tips til enkel lagring og tilbereding av grønnsaker for vinteren.

BESTILL BOKEN

Høste, lagre og lage mat fra kjøkkenhagen

Skillnadens skörd. Mat från trädgården året om

Anmeldelser (svensk)
Drömgården (hageblogg)
Boktipset: Skillnadens skörd

Anni Lunds Köksträdgård (hageblogg)
Skillnadens skörd: mat från trädgården året om

 

I 2017 fulgte Sara Bäckmo opp boken om å lage kjøkkenhage og dyrke selv (Skillnadens trädgård) med boken Skillnadens Skörd. Den handler om maten fra kjøkkenhagen.

«Skörd» er svensk for avling eller innhøsting. I boken får du henge med Sara når hun høster sine 150 ulike sorter grønnsaker, og lager enkel favorittmat: hverdagsmat fra kjøkkenhagen. Boken inneholder over 200 oppskrifter og en rekke tips til lagring og foredling av grønnsaker for vinteren.

Maria Fors Östberg har tatt de vakre bildene til begge bøkene.

LES OGSÅ
Utdrag fra boken Skillnadens skörd

BESTILL BOKEN

 

Svenske hagebøker i norsk nettbutikk

– Hvorfor det?

BØKER I BOKASHIBUTIKKEN | Nettbutikken på bokashinorge.no er ingen bokhandel, og skal ikke bli det. Sara Bäckmos bøker er dessuten på svensk, og det selges ikke mange ikke-oversatte bøker av svenske forfattere i Norge. Hvorfor gjør vi det?

Vi har valgt å tilby Saras bøker i vår nettbutikk fordi hun har mange følgere i Norge. Sara Bäckmo er Nordens største uavhengige bokashi-ambassadør, og den norske hagebloggen hennes vokser raskt. Mange nordmenn leser svensk, men ingen andre selger og markedsfører Saras bøker i Norge. Vi opplever bøkene hennes som relevante, inspirerende og nyttige for alle som lager jord med bokashi i Norge.

SARA BÄCKMO & BOKASHINORGE.NO | Sara Bäckmo er en sterk og uavhengig bokashiambassadør. Det har hun vært lenge: fra lenge før bokashinorge.no ble til. Sara mottar ingen produkter fra oss eller fra noen annen bokashibutikk i Norden.

Sara og bokashinorge.no samarbeider. Det er et redaksjonelt og innholdsmessig uavhengig samarbeid: vi påvirker ikke hva Sara gjør eller deler fra sin kjøkkenhage. Bokashinorge.no kjøper annonseplass på Saras blogg (slik ethvert annet selskap også kan gjøre). Anette oversetter Saras uavhengige bloggartikler til norsk på sarabackmo.no (slik andre oversettere også gjør). Og så deler vi av og til Saras superfine artikler og videoer om hvordan hun dyrker med bokashi – slik alle andre også er veldig velkomne til å gjøre!

Bestill bøkene

PRISER OG FRAKT | Begge bøkene koster 279,- i nettbutikken. Fraktkosten om du kjøper én bok er 89,-. Bestiller du begge kommer den samlede frakten på 109,-.

FRAKT-TIPS! Bestill bok sammen med bokashi: bestiller du bøker i nettbutikken sammen med bokashi, får du med bøkene enten helt uten ekstra fraktkost (når du bestiller bøker sammen med bokashi-kit) eller bok-frakten blir kraftig redusert (når du bestiller bok sammen med bokashistrø eller andre produkter).

For ordens skyld: bokashinorge.no tjener ikke, og skal ikke tjene, penger på frakt. Vi sender bokashi til hele Norge fra nettbutikken, til fraktpriser som kun dekker reell kost.

God bok!

No products found which match your selection.