U.REIST rigger, drifter og dyrker mat nær kunden. Slik at maten blir – ureist.

U.REIST leverer dyrking av mat på kundens eiendom: ute, inne eller på taket. Noen kunder ønsker ureiste grønnsaker, andre ønsker å dyrke – eller å gi sine kunder og brukere muligheten til å dyrke – egne grønnsaker. Da rigger vi for det.

U.REIST gir råd og planlegger sammen med kunden. Vi ser dyrke-muligheter, finner løsninger og realiserer dem. U.REIST bygger opp, rydder land og bærer jord, rigger bed og plantekasser, holder kurs og sår frø. Vi drifter og dyrker – også i større skala – og leverer ureiste grønnsaker til kundene våre. Eller vi gjør bare noe av dette.

Hvem er kundene? Hoteller og konferansesentre (Clarion The HUB, åpner 2019), restauranter (VIPPA Oslo), kantiner, utbyggere (OBOS Fornebu samdyrkelag), borettslag, institusjoner og andre storkjøkken, skolehager, eldresentre, kolonihager m.fl.

 

KONTAKT U.REIST

U.REIST eies av Bokashi Norge og ledes av Andreas Capjon, partner i bokashinorge.no og Bybonden i Oslo.

Andreas Capjon
info@bokashinorge.no
Mobil: 928 05 167

U.REIST er et selskap i Bokashi Norge-familien. Det er også vår andre FoU-satsning (den første er Landbruskprosjektet: Fermentering av husdyrgjødsel).

 

DYRK SELV MED U.REIST

For utbyggere, borettslag, skoler eller andre institusjoner rigger og klargjør vi parseller eller andre vekstplasser ute hos kunden, slik at kundens kunder eller brukere får muligheten til å dyrke selv. U.REIST også kurs i økologisk dyrking generelt: om jord, vann og næring, vi holder kurs i bydyrking spesielt og i bokashi-kompostering.

Har du et U.REIST-prosjekt? Ta kontakt med Andreas Capjon på tlf: 928 05 167.

PROSJEKTER

Fornebu samdyrkelag

OBOS Dyrk Fornebu

Nytt prosjekt kommer

U.REIST PRODUKSJON

For hoteller, restauranter, kantiner, institusjoner og andre storkjøkken gir vi råd, kjøper inn utstyr, rigger og utvikler, drifter og dyrker i mathager, takhager og drivhus på kundenes eiendom.  Sammen med kjøkkensjefen og kokkene velger vi ut hvilke grønnsaker som skal dyrkes der, vi utvikler kjøkkenhagen og dyrker og leverer kortreist mat til kjøkkenet.

Har du et U.REIST-prosjekt? Ta kontakt med Andreas Capjon på tlf: 928 05 167.

PROSJEKTER

THE HUB

Clarion Hotel, Oslo

VIPPA

Takhage, Oslo

Nytt prosjekt kommer

U.REIST-BLOGG

Logo og visuell profil for U.REIST er utviklet av Fete typer + Savant.