Landbruk

Bokashi er effektivt også i landbruket. Her har vi tips om dette.

Bokashi i norsk landbruk

Bokashi i norsk landbruk

Håndtering av husdyrgjødsel byr på miljøutfordringer i landbruket; både klimagassutslipp og mer lokale utfordringer for miljø...

Landbruket: Møkk og mikrober 2017

Landbruket: Møkk og mikrober 2017

Det bobler i møkka i en gjødselkjeller på Vestlandet, og to NH3-loggere tikker og går i et kalkunhus i Østfold. Høsten 2...

1500 kubikk bokashi

1500 kubikk bokashi

Bokashi i landbruket. I august 2016 lagde en bonde i Østfold 10 kubikkmeter bokashi med kyllingmøkk, halm og Effektive Mikroorganismer pakket i pl...

Brukermanual for landbruket

Brukermanual for landbruket

Effektive mikroorganismer (EM) kan benyttes på flere måter i dyreholdet, avhengig av hva som er viktigst for din gård.

Fermentering av bløtgjødsel fra gris

Fermentering av bløtgjødsel fra gris

Fermentering med mikroorganismer skal gi bedre inneklima og bedre utnyttelse av næringsstoffene i husdyrgjødsel. Slik gjør du med blø...

Fermentering av kugjødsel

Fermentering av kugjødsel

Fermentering med mikroorganismer gir bedre inneklima og bedre utnyttelse av næringsstoffene i husdyrgjødsel. Slik gjør du med bløtgjø...

Fermentering av kylling- og kalkuntalle

Fermentering av kylling- og kalkuntalle

Fermentering av kylling- og kalkuntalle ved hjelp av mikroorganismer skal sikre at færre næringsstoffer forsvinner gjennom avgassing, forbedre innem...

Fermentering av sauetalle

Fermentering av sauetalle

Du kan benytte effektive mikroorganismer (EM) på flere måter i saueholdet, avhengig av hva som er viktigst for din gård.

Manualen under er et...