Vi har dessverre noe lenger leveringstid enn normalt pga mange bestillinger. 

Gratis webinar: Bokashi

Vi i Bokashi Norge arrangerer et gratis webinar om bokashi onsdag 17. april klokken 19:00. Det holdes på Zoom og er åpent for alle!

Webinaret er tiltenkt deg som vurderer å begynne med bokashi, nylig har startet med det, eller som ønsker litt oppfrisking av kunnskaper og noen lure tips.

Vi skal gå gjennom hvordan du lager bokashi – både hva man gjør helt på nybegynnernivå, men også hva som egentlig skjer underveis i fermenteringsprosessen. Hva slags utstyr trenger du? Hvorfor trenger du en jordfabrikk, og hvordan lager du den? Hvordan skal du bruke bokashijorda og bokashivæsken? Og hva i all verden gjør man om vinteren..?

Vi skal også innom noen vanlige problemer, for eksempel hva man kan gjøre med lukt eller skadedyr. Webinaret tar cirka en time. Etterpå har vi lagt opp til en liten halvtimes tid med spørsmål.

Det er Anette, innholdsredaktøren og -produsenten vår, som skal holde webinaret. Hvis dere følger oss på sosiale medier så er det henne dere kommuniserer med der. Hun har lang erfaring med å lage bokashi både inne og utendørs, og har satt sammen et innholdsrikt og variert program. Daglig leder, Sissel, kommer også til å være med. Hun styrer chatten og svarer på spørsmål der underveis.

Høres dette interessant ut?

Webinaret er ferdig, men du kan se opptaket her: https://youtu.be/fMZSNU5gAwY