-30% på utvalgte startpakker og -20% på 2 kg bokashistrø. Gjelder fra 11/11 til 1/12.
Bokashi i storskala
Hos bedriften Axess i Molde produserer de bokashi i stor stil i kantinen, til glede for både mennesker, bokashimikrober og andre flyvende nyttedyr. De kal...
For kantiner, restauranter, hoteller og andre storkjøkken som vil lage jord av matavfallet med bokashi, finnes 120-liters bokashitbøtter med tappe...
Hoteller og restauranter i Norge kan ikke uten videre lage jord og gjødsel av matavfallet sitt med bokashi for å dyrke egne grønnsaker til r...
Hva skjer med næringen og energien i bokashi under omdanningen til jord i jorden? I Nederland forsøker de å finne svar. I Sør-Afrika h...
Håndtering av husdyrgjødsel byr på miljøutfordringer i landbruket; både klimagassutslipp og mer lokale utfordringer for miljø...
Store mengder løv blir kjørt bort fra Oslos parker på høsten. Og når våren kommer, kjøpes det inn jord og gjø...
Løv er gull for hageeiere generelt og for de som lager jord med bokashi spesielt. Gå på gulljakt i hagen, eller i parker og grøftekant...
Vi fermenterer hageavfall med Microferm. Det gir raskere omdanning til jord, en god syklus i hagen og en rik og levende kompostjord.
Egentlig driver vi ikke me...