-30% på utvalgte startpakker og -20% på 2 kg bokashistrø. Gjelder fra 11/11 til 1/12.

Dyrk med bokashi

Dyrker du i bokashijord? Her får du noen gode tips til hva du kan dyrke og hvor mye bokashijord du trenger.

Dyrk med bokashi: Kålrot

Dyrk med bokashi: Kålrot

Kålroten har vært dyrket i Norge siden midten av 1600-tallet. Den er en skikkelig hardhaus og kan dyrkes i hele landet. Det blir også mye mat ...

Dyrk med bokashi: Hvitløk

Dyrk med bokashi: Hvitløk

Hvitløk er en av de letteste vekstene i kjøkkenhagen å bli selvforsynt med, i alle fall hvis du ikke spiser unormalt store mengder. ;) Du ka...

Dyrk med bokashi: Hodekål

Dyrk med bokashi: Hodekål

Hodekålen har tradisjonelt vært viktig på det norske kjøkkenet. Den er hardfør og sprø med en rekke bruksområder. K...

Dyrk med bokashi: Grønnkål

Dyrk med bokashi: Grønnkål

Grønnkål finnes i en del ulike varianter. Noen sorter er lysegrønne, andre er mørkegrønne, mens andre igjen er lilla. Svartkå...

Dyrk med bokashi: Brokkoli

Dyrk med bokashi: Brokkoli

Brokkolien stammer egentlig fra Italia, hvor den ble utviklet for 200 år siden, men den er relativt ny som grønnsak hos oss. Vi tar den for gitt nå...

Dyrk med bokashi: Squash

Dyrk med bokashi: Squash

Squash er planten som gir og gir og gir... Bare én eller to planter kan være nok til å holde en liten familie selvforsynt på squash en ...

Dyrk med bokashi: Gresskar

Dyrk med bokashi: Gresskar

Gresskar finnes i utrolig mange ulike varianter. De er dekorative, nybegynnervennlige og kan gi mye mat samtidig som de er et nyttig verktøy i hagen –...

Dyrk med bokashi: Gulrot

Dyrk med bokashi: Gulrot

Visste du at de første gulrøttene ikke var oransje, men lilla? Gulroten har vært dyrket i mer enn to tusen år, og kom sannsynligvis ti...

Dyrk med bokashi: Erter

Dyrk med bokashi: Erter

Erter er en fin og lettdyrket proteinkilde, og de fleste sortene tåler vårt nordiske klima merkbart bedre enn bønner. Rasktvoksende er de ogs...

Dyrk med bokashi: Chili og paprika

Dyrk med bokashi: Chili og paprika

Både chili og paprika er planter som helst vil bo i drivhus her til lands – men de kan også dyrkes i vinduskarmen eller i et spesielt lunt og ...

Dyrk med bokashi: Purre

Dyrk med bokashi: Purre

Purren er anvendelig og hardfør og vil trives over store deler av landet. Den er dog ganske treig, så det er viktig å så den tidlig. De...

Dyrk med bokashi: Reddik

Dyrk med bokashi: Reddik

Reddiken vokser meget raskt og er en av de aller første grønnsakene vi kan høste om våren. Den kan med fordel såes i flere omga...

Dyrk med bokashi: Salat

Dyrk med bokashi: Salat

Salat er enkelt å få til og det finnes utrolig mange spennende sorter med ulike former og farger. Store blader, små blader, krusete, grø...

Dyrk med bokashi: Agurk

Dyrk med bokashi: Agurk

Det finnes et nesten uendelig antall ulike agurker. Slangeagurker, sylteagurker, epleagurker, salatagurker, snacksagurker... Mange er grønne, noen er gul...

Dyrk med bokashi: Bønner

Dyrk med bokashi: Bønner

Bønner kan være så mangt – noen klatrer, andre ikke. Noen tåler å ha det forholdsvis kjølig, mens andre er veldig va...