-30% på utvalgte startpakker og -20% på 2 kg bokashistrø. Gjelder fra 11/11 til 1/12.
Dyrker du i bokashijord? Her får du noen gode tips til hva du kan dyrke og hvor mye bokashijord du trenger.
Kålroten har vært dyrket i Norge siden midten av 1600-tallet. Den er en skikkelig hardhaus og kan dyrkes i hele landet. Det blir også mye mat ...
Hvitløk er en av de letteste vekstene i kjøkkenhagen å bli selvforsynt med, i alle fall hvis du ikke spiser unormalt store mengder. ;) Du ka...
Hodekålen har tradisjonelt vært viktig på det norske kjøkkenet. Den er hardfør og sprø med en rekke bruksområder. K...
Grønnkål finnes i en del ulike varianter. Noen sorter er lysegrønne, andre er mørkegrønne, mens andre igjen er lilla. Svartkå...
Brokkolien stammer egentlig fra Italia, hvor den ble utviklet for 200 år siden, men den er relativt ny som grønnsak hos oss. Vi tar den for gitt nå...
Squash er planten som gir og gir og gir... Bare én eller to planter kan være nok til å holde en liten familie selvforsynt på squash en ...
Gresskar finnes i utrolig mange ulike varianter. De er dekorative, nybegynnervennlige og kan gi mye mat samtidig som de er et nyttig verktøy i hagen –...
Visste du at de første gulrøttene ikke var oransje, men lilla? Gulroten har vært dyrket i mer enn to tusen år, og kom sannsynligvis ti...
Erter er en fin og lettdyrket proteinkilde, og de fleste sortene tåler vårt nordiske klima merkbart bedre enn bønner. Rasktvoksende er de ogs...
Både chili og paprika er planter som helst vil bo i drivhus her til lands – men de kan også dyrkes i vinduskarmen eller i et spesielt lunt og ...
Purren er anvendelig og hardfør og vil trives over store deler av landet. Den er dog ganske treig, så det er viktig å så den tidlig. De...
Reddiken vokser meget raskt og er en av de aller første grønnsakene vi kan høste om våren. Den kan med fordel såes i flere omga...
Salat er enkelt å få til og det finnes utrolig mange spennende sorter med ulike former og farger. Store blader, små blader, krusete, grø...
Det finnes et nesten uendelig antall ulike agurker. Slangeagurker, sylteagurker, epleagurker, salatagurker, snacksagurker... Mange er grønne, noen er gul...
Bønner kan være så mangt – noen klatrer, andre ikke. Noen tåler å ha det forholdsvis kjølig, mens andre er veldig va...