Bokashistrø brukes for å kunne fermentere og kompostere matavfall, men boksahistrø kan også tilsettes i såjord. Vi har samlet en rekke gode tips til deg her:
Vi snakker ofte om hvor viktig det er for bokashien din at du gir mikrobene i bøtta gode forhold. Men hvordan kan vi være sikre på at bokashi...
Bokashi og høner er en fin kombinasjon! Mange høneeiere har god erfaring med bruk av bokashistrø som inneholder effektive mikroorganismer. ...
Vi har undersøkt effekten av å kombinere Microferm og bokashistrø ved såing av frø. Frøene ble bløtlagt i Microfe...
De aller fleste små spirer eller stiklinger skal ikke rett i bokashijord, da det blir altfor sterkt. Men vi kan lure oss til litt gode mikrober i så...
Et godt mikroliv er viktig for jorden. Men hvordan forholder jorden seg til livet etter døden – og er det noen forskjell på levende nær...
Bokashistrø brukes for å kunne fermentere og kompostere matavfall.
Vi har blitt tipset av våre bokashi-venner i utlandet om å blande bokashistrø i såjorden for å fremme ekstra god rotvekst. Det er...
Bokashi kjøkkenkompost er en tre-trinns rakett fra matavfall til herlig næringsrik kompostjord. De to første trinnene foregår innendø...
Sitter risten i bunnen av bokashibøtta fast når du skal vaske den? Er innerbøtta i Bokashi Loop umulig å få ut? Har du fåt...
Visst ser vi bokashibrukere at mikroorganismene i bokashi virker. Men hva gjør de egentlig der nede i bokashibøtta? Og hvordan jobber de i jorden ...
Bokashistrø fra bokashinorge.no er laget av hvetekli innsatt med naturlige mikroorganismer (EM) og sukkerrørmelasse. Har du lyst til å prø...
Dere er mange som lurer på dette med holdbarhet på bokashistrøet. En kunde lurte på om det var mulig å bruke strøet hun ha...