-30% på utvalgte startpakker og -20% på 2 kg bokashistrø. Gjelder fra 11/11 til 1/12.
På bokashinorge.no blogger vi om bokashi – i hverdagen og i kjøkkenhagen – og om økologisk dyrkingsmoro mer generelt. Vi deler egne erfaringer og det vi lærer av andre.
I julen spiser vi litt annen mat enn resten av året og vi pynter huset med mye materialer som faktisk kan komposteres. Men hva kan du egentlig ha i bokash...
Når høsten kommer begynner plantene å gjøre seg klare for vinter. I motsetning til småfuglene, som i skrivende stund romsterer r...
Du trenger ikke ha en jordfabrikk innendørs hele året for å lage jord av ditt matavfall – hele året. I dag vil jeg dele noen tips...
Løv er gull for hageeiere generelt og for de som lager jord med bokashi spesielt. Gå på gulljakt i hagen, eller i parker og grøftekant...
På høsten bunkrer vi gammel hagejord fra kjøkkenhagen. Den oppbevarer vi i porsjonsposer til vi skal blande bokashi og jord til vinterens ko...
Sett løker i høst for en ekstra vakker vår! Avhengig av hvor du bor i landet kan de plantes fra slutten av august til frosten setter seg, me...
Høstonna i kjøkkenhagen er høysesong for bruk av bokashi-kompost. Og vi tar i bruk bokashi i alle stadier! Fermentert bokashi (som har stå...
Høsten er en viktig tid i hagen! Plantene er riktignok i ferd med å visne ned for i år, men det er faktisk nå vi legger til rette for e...
Etter en deilig sommer kommer høsten og da er det en ny tid i hagen. Det er nemlig nå du har mulighet til å forberede hagen på vinteren...
Løkene du planter i høst blir til vårens fantastiske fargespill. Vi skal sette løk av både krokus, tulipaner, påske- og p...
Poteter er selvsagt i kjøkkenhagen vår. Mye mat, lite innsats! Dette husker vi alltid på når vi høster dem.
Edasil er en type bentonitt-leire som inneholder en svært høy prosentandel med montmorillonitt, et leirmineral som kan svelle sterkt opp og derfor ...